Fester

Selskabslokaler til enhver anledning

Festlokaler i fantastiske omgivelser

Uanset om du fylder 40 eller 60, eller har været gift i 10 eller 100 år, så skal fejringen være i særklasse. Med en festsal med plads til op til 80 personer og værelser til alle, kan I hos Ho Bugt feste til den lyse morgen – uden at skulle tænke på, hvordan I kommer hjem.
Ikke to fester er ens. Nogle er mange, andre er få. Nogle er til dans, andre til hygge ved pejsen. Og så er der dem, der er til lidt af det hele. Hos Ho Bugt har vi alt, hvad der behøves, for at den særlige begivenhed bliver fejret præcis, som I ønsker det.

 
Kursuscenter Ho Bugt - 1968


Siden 1968 har Kursuscenter Ho Bugt skabt gode oplevelser for både gæster, kursister og lejrskoler. Med en beliggenhed kun et stenkast fra Vadehavets betagende natur og et fantastiske fugleliv er du garanteret en af de smukkeste og mest unikke udsigter i Danmark – og et ophold du sent vil glemme.penatibus et magnis dis parturient montes.
Arrow
Arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

Firmafest tæt på Vesterhavet

Skal medarbejderne og kollegerne forkæles med en firmafest i de bedst tænkelige omgivelser? Så skal den holdes hos Ho Bugt. Vi har alt, hvad I behøver; festlokalet til dans og spisning, pejsestuen til networkingen og bålplads til friluftsmenneskerne.

Overnatning

Uanset hvilken særlig begivenhed, I vil fejre, så er der ofte brug for overnatning til de tilrejsende gæster, som ikke har lyst til at køre hjem midt om natten. Vi har 27 lyse og moderne dobbeltværelser med eget toilet og bad, så alle kan feste uden at skulle holde sig tilbage.
Med overnatning på Kursuscenter Ho Bugt kan jeres gæster klæde om til middagen eller gå på opdagelse i den smukke, vestjyske natur, før festen begynder.

Menu

Uanset om I er til den store middagsbuffet, lækkert smørebrød eller eftermiddagens kagebuffet, så sammensætter vi, i samarbejde med vores madleverandør, en menu der passer.

Kontakt os endelig, hvis du har ønsker til menuen og for at få et uforpligtende tilbud. Ring til os på +45 9395 6776

Book din fest allerede i dag!

Firmafest tæt ved Vesterhavet

Shadow
Slider